Werkwijze bij aanvraag offerte

aanvraag offerte
U meldt ons dat u werk wilt laten uitvoeren. Wij maken een afspraak met u. Dhr. F. Peters komt op de afgesproken datum en tijd bij u langs. Dit kan ook 's avonds.

Inventariseren
Tijdens zijn bezoek inventariseert dhr. F. Peters de werkzaamheden en uw wensen. Ook is het mogelijk dat hij met u oplossingen zoekt voor probleemsituaties aangaande uw pand.

Offerte
Er wordt a.d.h.v. de doorgesproken gegevens een offerte opgemaakt. Besluit u accoord te gaan met de offerte dan kunt u ons daarvan via mail/ telefoon op de hoogte stellen.
Daarna wordt u meestal via email (of post) een bevestiging toegestuurd.

Uitvoering
Wanneer de woning aan de beurt is om geschilderd te worden, nemen wij een aantal dagen van te voren contact met u op om afspraken te maken over de aanvang van het project.Oplevering
Als de werkzaamheden zijn afgerond, levert dhr. F. Peters het werk bij u op, eventuele onvolkomenheden worden besproken en direct opgelost.

Facturering
Na uitvoering van het project (meestal op laatste werkdag) ontvangt u de rekening volgens offerte (met eventueel meerwerk, dat wordt met u doorgenomen als er meerwerk tijdens de uitvoering van de werkzaamheden bij is gekomen).

Na enkele jaren
Na enkele jaren nemen wij contact met u op om met u na te gaan of er onderhoud gepleegd moet worden. U bepaald uiteraard zelf of u dit wilt laten uitvoeren. (van toepassing op buitenschilderwerk, Voegwerk en impregneren elke 10 jaar).

Referenties
Wilt u onze referenties lezen? Klik dan op de onderstaande link voor meer informatie.

Klik hier.