Wij bieden u het volgende

Het huis schilderen is een van de belangrijkste onderhoudsactiviteiten aan uw eigen woning. Schilderen is een vak apart. Op deze pagina beschrijven wij wat er zoal komt kijken bij het schilderen van uw woning.

Hoe vaak moet ik mijn huis schilderen?
Een vuistregel is dat ongeveer iedere 3 a 4 jaar schilderwerk nodig is maar dit is sterk afhankelijk van de ligging van de woning (bos, zon, schaduw ) kleur en kwaliteit van de verf.
Een ander aspect is natuurlijk ook hoe goed het schilderwerk is aangebracht. De kwaliteit van de verf wordt steeds beter en verffabrikanten geven tegenwoordig lange garanties.
Maar voorwaarde daarbij is wel dat het schilderwerk goed is aangebracht.

Het schilderwerk / buiten
Het huis schilderen begint met een goede voorbereiding. Schoonmaken en ontvetten, schuren. Waardoor de verf goed hecht. Het eigenlijke schilderwerk is sterkt afhankelijk van de omstandigheden. Het aanbrengen van grondverf, het aantal keren aflakken dat nodig is wordt bepaald aan de hand van het te onderhouden object. Ook de kleur en de keuze van de verfsoort is hierbij van belang.Het schilderwerk / binnen
Er wordt gewerkt met milieuvriendelijke verf op waterbasis van Sikkens, Histor, Flexa of Sigma, ook voor behangen, sauswerk (wanden en plafonds) kunt u ons benaderen.

Houtrot reparatie
Kent u de huidige staat van uw kozijnen?
Houtrot steekt vaak ongemerkt de kop op en is de belangrijkste oorzaak van problemen met kozijnen en andere houten onderdelen van uw woning. Slecht onderhoud of onvakkundig schilderwerk is vaak de oorzaak. Het herkennen, voorkomen en behandelen ervan vereist het nodige vakwerk.